Aroom ja maitse
Puuviljane aroom, magushapu maitse rosinate, köömnete ja veiniäädika nootidega
Vürtsikuse tase
12 000 skovilli
Kulinaarsed kasutusviisid
On mitmeid roogasid, milles see pipar tõeliselt särab. Mõned väga populaarsed road on pitsa, kebab ja burger. Kui eelistad liha, sobivad need helbed suurepäraselt ka sellega. Kui tuju on mune süüa, siis see sobib ka selleks.
Kas olete kergemate toitude fänn? Suurepärane! Hummus, supid ja pasta ei jõua ära oodata, et neid helbed enda seltsi saada. Kui plaanid kuskil kasutada tuunikala, tomateid, koriandrit või köömneid, lisa alati mõni Aleppo helves. Erinevus on tõesti märkimisväärne ja isegi tavaline eine muutub intensiivseks gurmee elamuseks.
Kas valmistad šokolaadi- või kaneelidesserti ja pole veel helbeid eelmisest kokkamisest ära pannud? Siis kasuta neid! See dessert muutub millekski, mille retsepti kõik sinu sõbrad tahavad.
Ainulaadsed helbed Süüriast
Kuigi selle pipra kasvatamise keskus asub Türgis, viib selle päritolu meid tagasi Süüriasse Aleppo linna, ühte Siiditee linnadest.