Välimus
S4 gruppi kuuluvad piprad on pikliku kujuga ja ulatuvad kuni 15 cm pikkuseni. Nende värvus on punane ja pind kortsuline.
Aroom ja maitse
Domineerib vürtsikus
Vürtsikuse tase
50 000 skovilli
Kulinaarsed kasutusviisid
Need piprad on väga populaarsed rohkem kui ühe tšilliarmastaja seas. Aasia riigid nagu Tai, Hiina ja India on armunud nendesse. Need sobivad suurepäraselt lihaga, täiendavad täiuslikult kastmeid ja rikkalikke, rasvaseid roogasid. Kui sulle meeldib tšilli, pead neid pipraid kindlasti proovima.
Kui tšillipipar annab tööd
S4 pipraid, mis on tuntud ka kui Guntur Sannam, kasvatatakse India Andhra Pradeshi osariigi Gunturi ja Warangali linnade ümbruses. Kõik need piprad on keskmise kuumusega ja pikliku kujuga. Sealt ka nimi Guntur (kasvupiirkond) Sannam (pikk, õhuke). Tšillikasvatusel on Indias pikk traditsioon ja see pakub seal paljudele inimestele elatist.
Populaarsed üle kogu maailma
‘S4’ või Guntur Sannam tšillid on nõutud kogu maailmas. Nende keskmine kuumus umbes 50 000 skovilliga on teinud neist populaarse koostisosa paljudes köökides, eriti Aasias.
Koostisosad
100% S4 tšillid
Kaal
30g