Džungli sümfoonia: aroom ja maitse
Kuivatatud Charapita piprakaunad esitavad keerulise maitsemeloodia, kus iga väike kaun pakub eredat puuviljast särtsu koos aluseks oleva tulise intensiivsusega. “Amazonase pärliteks” nimetatud piprad annavad iga hammustusega edasi oma kodumaa Peruu metsikut essentsi.
Metsik vürtsikus
Petlikult väikesed Charapita piprad pakuvad tugevat kuumust, ulatudes Scoville’i skaalal kuni 90 000 skovillini. See võimas vürtsikus on tunnistus nende eksootilisest päritolust, kutsudes vaid kõige seiklushimulisemaid vürtsiarmastajaid maiustama.
Kulinaarne alkeemia
Charapita piprakaunade kuldne toon ei ole ainult visuaalselt silmapaistev; need toovad iga kulinaarse leiutise juurde troopilise maitse plahvatuse. Need on täiuslikud roogade peenhäälestamiseks ning võivad muuta õlisid, rikastada marinaade ja saada tõeliseks kuumaallikaks nii traditsioonilistes kui kaasaegsetes roogades.
Haara kinni nende tulisest vaimust ka magustoitudes, kus näpuotsatäis Charapitat võib tuua elektrifitseeriva keerdkäigu šokolaadile või tsitrusel põhinevatesse magustoitudesse.
Südamega korjatud, hoolikalt kuivatatud
Peruu Amazonase päikesepaistelistelt väljadelt käsitsi valitud ja loomulikul teel kuivatatud Charapita piprad säilitavad oma intensiivse kuumuse ja dünaamilise maitse. Iga kaun on justkui väike pärl, mis peegeldab džungli vaimu ja Peruu vürtsikasvatuse iidseid traditsioone.
Kaal
30g