Aroom ja maitse
Suitsune ja maalähedane maitse kohvi, šokolaadi, tubaka ja rosinatega
Vürtsikuse tase
50 000 skovilli
Kulinaarsed kasutusviisid
Nende helveste lilla-must värv lisab särtsu igasse rooga. Lisaks on neil ka erakordne maitse. Kui sa ei tea, millele neid pipraid lisada, ära karda puistada mõnd helvest salatitesse, köögiviljaroogadesse ja hautistesse.
Spetsiifiline maitse sobib hästi ka magustoitudega. Kui sulle meeldib uusi asju katsetada, soovitame kasutada neid helbeid väga traditsiooniliste toitude maitsestamiseks, nagu jäätis, piparkoogid või puuviljad.
Tšillipiprad, mis vajavad hoolt
Need piprad on igas mõttes ainulaadsed. Need on pärit Türgist, neil on kaunis värv ning järkjärguline, kuid püsiv kuumus ja ainulaadne, maalähedane maitse, mis pakub suitsuseid noote ning kohvi ja puuviljade kaja.
Lisaks on need erakordsed selle poolest, kuidas neid luuakse. Kuivatamine toimub kahes etapis. Kui piprad koristatakse, on neil kaunis punane värv. Pärast seda kuivatatakse neid päeval päikese käes ja öösel mähitakse nad kokku ja jäetakse higistama. Piprad saavadki just selle protsessi tulemusena oma iseloomuliku värvi.