Habanero ja Bhut Jolokia kooslus on alati hea mõte. Eriti, kui sa armastad väga vürtsikaid maitsied. Aga mida see püree siis pakub?
Vürtsikus koos erakordse maitsega
Kui sa tunned tšillit, tead, et Habanero ulatub 350 000 skovillini ja Bhut Jolokia isegi 1 000 000 skovillini. See tähendab vaid üht – seda erilisust ei serveerita kastmekulbiga, vaid teelusikaga.
Mõlemad piprad pakuvad rikkalikku, magusat-puuviljast maitset. Aga kui sa lisad seda püreed oma toidule liiga palju, siis sa ei tunne üldse midagi. Vürtsikus varjutab teised maitsed ja teeb seda veel kaua pärast viimast suutäit.
Kulinaarsed kasutusviisid
Millega see tšillipüree sobib? Me võiksime sellest raamatu kirjutada! Kasutusvõimalusi on mitmeid. See elavdab igat India või Mehhiko rooga. Ja kui sa valmistad klassikalist guljašši, ära samuti unusta püreed lisada!
Soovitame seda kasutada ka kana valmistamisel või grillimisel. Kui sa ei karda vürtsikust, premeerib see püree sind lisaks ka suurepärase maitsega.