Teravuse tase
Teravuse tase on madal. Seetõttu on see populaarne eranditult kõigi seas. Kerge vürtsikus rõhutab hapukirsside magus-haput maitset, kuid see kindlasti ei domineeri selle üle.
Kulinaarsed kasutusviisid
Hapukirsid on uued jõhvikad. Seega saab meie kastet kasutada nii taimetoitude kui ka liharoogade jaoks. Jõhvikatest eristab seda selle huvitavam maitse ja su sõbrad kindlasti küsivad seda oma toidu peale juurde. Seega ära kõhkle ja anna sellele võimalus.
Kirsikaste tšilliga maitseb suurepäraselt igasuguste juustudega. Kuid see sobib hästi ka ulukilihaga ja igasuguste röstitud ja hautatud roogadega. See loob harmoonia pardiliha, veiseliha ja isegi valge lihaga!
Kas sulle meeldivad magustoidud? Siis proovi oma pannkooke kaunistada meie tšilli-kirsi kastme ja šokolaadiga. See maitsetemäng on tõesti suurepärane.
Esmaklassilised koostisosad
Parim kirsikaste on isetehtud. Kuid kuna teame, et selle valmistamine võtab palju aega, oleme selle sinu eest valmis teinud. Ja võid kindel olla, et meie kastmest leiad ainult parimad kirsid ja kvaliteetse tšilli.
Meie kastmepudelitest ei leia sa maitseaineid, värvaineid ega säilitusaineid. Põhjus on lihtne. Me soovime, et kastmel oleks õige maitse. Muidu poleks sel mõtet.
Koostisosad
Pastöriseeritud. Koostisosad: hapukirsid (60%), suhkur, tsitrusviljadest pärit pektiin, kuivatatud Bhut Jolokia tšilli (0,06%). Ilma kunstlike säilitusainete ja värvaineteta.
Kaal
260g