Teravuse tase
Kõrge
Kulinaarsed kasutusviisid
Meie tšilliketšupi kasutamiseks on lõputult võimalusi. Tegelikult on meie nõuanne üsna lihtne: kui armastad tšillit, unusta klassikaline ketšup ja vali iga kord hoopis see.
Esmaklassilised koostisosad
Kuna kvaliteet on meie prioriteet, jätab me ei jäta midagi juhuse hooleks. Valime ise tomatid, seejärel sorteerime ja pastöriseerime neid käsitsi. Meie ketšupist ei leia sa tärklist ega muid paksendajaid, seetõttu on see veidi vedelam kui tavaline ketšup. Aga see on tõend selle kohta, et me ei lisa pudelisse midagi, mis sinna ei kuulu.
Kvaliteet on oluline
Meie ketšupi baasiks on ainult päikese käes küpsenud mahlakad tomatid. Seega pole meil põhjust sinna lisada eetreid või kunstlikke värve. Meie ketšup on niisamagi maitsev.
Peaosas Naga Bhut Jolokia
Sellele ketšupile annab vürtsikuse kardetud Naga Bhut Jolokia pipar. Et saaksid igat suutäit nautida, oleme tšillipipra maitset mahedamaks teinud mahlaste tomatite ja roosuhkruga. Kui seda maitsed, saad kohe aru, et paremat vürtsikat ketšupit pole olemas.
Koostisosad
Tomatid (82%), õunad, sibulad, roosuhkur, sool, äädikas, kuivatatud Naga Bhut Jolokia tšillid (0,4%), vürtsisegu.
Kaal
300g