Teravuse tase
Madal kuni keskmine
Kulinaarsed kasutusalad
Kui sa kasutad seda moosi oma pühapäevahommikuste pannkookide valmistamiseks, viid need täiesti uuele tasemele. Kuid kui sa ei ole ekstreemne magusa hommikusöögi armastaja ja valisid selle moosi kerge hapukuse tõttu, võid lusikatäie lisada ka maitsestamata jogurtisse. Sellest saab tõeliselt tervislik päeva algus! Hapukirsid sobivad suurepäraselt šokolaadiga, seega kindlasti kasuta moosi šokolaadikookide küpsetamisel.
Plaanid sõpradega koosviibimist ja soovid neile pakkuda juustuvalikut? Otsi välja kastmenõu ja pane sinna natuke seda moosi. Juustud ja see moos loovad unustamatu kombinatsiooni.
Esmaklassilised koostisosad
Me armastame loodust. Seetõttu soovime, et selle maitsed tuleksid esile. Seepärast kasutame ainult parimaid koostisosi. Valime ise kirsid ja korjame need käsitsi. Seejärel lisame tšilli ja loome midagi ainulaadset.
Lisaks E-ainete ja keemiliste ainete puudumisele kasutame mooside jaoks ka praktilisi klaaspakendeid.
Nii suurematele kui väiksematele tšillisõpradele
Kuigi me armastame tšillit ja teame, et sellel on palju tervisele kasulikke omadusi, lisame moosile seda vaid tasakaalustatud koguse. Me ei soovi, et see täielikult puuvilja maitse üle võtaks. Seega ära karda pakkuda meie moosi neile, kes tavaliselt ei söö tšillit kilode viisi.