MANGO-TŠILLIMOOS 180G
5.90€ Algne hind oli: 5.90€.3.54€Current price is: 3.54€.
Troopiliste puuviljade ja tšilli kooslus on midagi, mida sa lihtsalt pead kogema. Esmaklassiline tšilli ja mahlased mangod loovad täiusliku moosi, millest oled siiani osanud vaid unistada! Ja kas sa peaksid kartma? Absoluutselt mitte! Oleme tasakaalustanud mõlemad maitsed nii, et tulemus rõõmustab kogenud tšillihuvilisi, kuid ei tee haiget ka neile, kes alles esimesi kordi vürtsikaid maitseid proovivad.
🔥 Teravuse tase |
Laos
Teravuse tase
Keskmine
Kulinaarsed kasutusviisid
Me võime julgelt soovitada sul proovida seda moosi nii magusates kui ka soolastes roogades. See on suurepärane viis pannkookide, vahvlite ja isegi liha rikastamiseks. See sobib hästi steikide, salatite või juustudega.
Ja kui sa arvad, et see kombinatsioon on kuidagi veider, siis sa eksid! Tšilli ja mango kooslus on väga populaarne paljudes riikides.
Esmaklassilised koostisosad
Me ei armasta masstootmist. Valmistame oma moosid väikeste partiidena, et saaksime tagada esmaklassilise kvaliteedi igas purgis. Töötleme mangosid käsitsi ja lisame ainult kõrgeima kvaliteediga tšillit. Meie moosides pole värvaineid, E-aineid ega säilitusaineid. Lisaks sellele on kõik valmistatud jälgides parimat kvaliteeti.
Vürtsikas ja samas õrn
Kui mango ja tšilli esmakordselt kokku tulid, oli üks asi kohe selge – see kombinatsioon lihtsalt pidi hea tulema! Tegelikult sobivad mango magus maitse ja tšilli vürtsikus ideaalselt kokku. Me võime garanteerida, et sa hakkad seda moosi armastama. Mõtled, kuidas tšilli sobib kokku puuviljadega? Muretsemiseks pole põhjust! Vürtsikus ja puuviljasus kohtuvad ka meie teistes moosides.
Seega ei tohiks sa jätta proovimata ka apelsini, pirni või õuna maitset!
Koostisosad
Mango, suhkur, tšilli, želeeriv aine: pektiin, happesuse regulaator: sidrunhape. Toiteväärtused 100g kohta: energia: 715Kj/168kcal, rasv: 0,4g / millest küllastunud: 0,1g, süsivesikud: 40,2g / millest suhkrud: 38,1g, valk: 0,4g, sool: 0g. Hoida kuivas kohas ja otsese päikesevalguse eest varjus. Pärast avamist kasutada 14 päeva jooksul ja hoida temperatuuril alla 5˚C.