Aroomi- ja maitseprofiil
Amazonase kollased tšillihelbed on aroomide pidu nende lopsaka päritolu tähistamiseks. Need toovad esile ereda, tsitruselise maitse peente suitsuste nüanssidega. Erinevalt teistest tšillihelvestest pakuvad nad iseloomulikku vürtsikust, mida rõhutavad troopiliste puuviljade noodid.
Vürtsikuse tase
Need helbed pakuvad kuumust, mis ulatub 70 000 skovillini, pakkudes elavat, kuid ära kannatatavat vürtsitaset, mis on samas ka ergutav.
Kulinaarne mitmekülgsus
Erkkollane värv lisab sinu roogadele visuaalset särtsu, aga pakub ka erakordset maitsete esile tõstmist. Kui sa pole kindel, kuidas neid kasutada, proovi puistada neid erksaid helbeid salatitesse, sega köögiviljaroogadesse või lase neil hautistes podiseda.
Nende ainulaadne maitseprofiil sobib hästi ka magusate roogadega. Julgetel soovitame proovida neid helbeid lisada magustoitudesse ootamatu maitse saavutamiseks – kujuta ette vürtsikat särtsu jäätises, piparkookides või puuviljasalatites.
Hoolikalt valmistatud tšillihelbed
Iga näpuotsatäis Amazoni kollaseid tšillihelbeid on hoolikas käsitöö tulemusena valminud. Need tšillid, mis korjatakse käsitsi, säravkollases olekus, kuivatatakse päeval õrnalt päikese käes ja mähitakse ööseks hoolikalt puhkama. See kaheastmeline kuivatusprotsess on oluline nende erksa värvi ja maitse saavutamiseks, muutes iga helbe austusavalduseks Amazonase traditsioonidele ja looduslikule ilule.